Thuis

Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Metal lasersnijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Metal lasersnijmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
De precisie van de Snijmachine van de de Vezellaser van GS van Han is zeer hoog. Het kan velen volkomen verwerken complexe grafiek.

—— Ismail S.

Dank u vorige week voor uw tijd bij uw fabriek. Wij waren zeer geïmponeerd met uw bedrijf en uw machines.

—— M. Jerome

Wij zijn zeer gelukkig aan ongeveer wat zagen wij en uw bedrijf werkt, zal ik u in aanraking houden maar zult u zonder twijfel sommige orden van ons ontvangen!

—— E. Nathaniel

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd. Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.
De poort van Han `s GS De hal van GS van Han Onze Fabriek De onze bureaubouw Onze productieworkshop, personeelskwarten en bouw van de personeelskantine De stad Internationale High-tech Expo 3de van China (MianYang) Science&Technology Leiden de gezamenlijke handen van GS & van CIMES2016 van Han en tot de rooskleurige toekomst van laserknipsel

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : GS van Han
Aantal werknemers : 135~145
Jaarlijkse omzet : 54000000-72500000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

       

 

Wuhanhans Goldensky Co. van het lasersysteem, Ltd is dochteronderneming van van de de Lasertechnologie van Han Co. van de de Industriegroep, Ltd (voorraadcode: 002008). Wij zijn high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, vervaardigen en verstrekken laserknipsel, laserlassen, laserbekleding/het doven, en het ponsenmateriaal en oplossingen van de hoge snelheidslaser. 

 

De meeste producten van ons bedrijf heeft volledig - onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, die van in wijd de verwerking van het bladmetaal, staalmetallurgie, aardolie, tabak, auto, machines, ruimte, keukenwaren & huistoestellen en andere verwerkende industrie gebruik worden gemaakt. In de toekomst, zal het bedrijf bij de innovatie van nieuwe en hoge echnology blijven worden gebaseerd, gebruikend zijn eigen technologievoordelen om tot de industrialisatieontwikkeling van laser bij te dragen die volledig materiaal verwerken.

 

       

 

 

               De Egyptische klanten bezoeken Japans klantenbezoek   

 

 

       

 

 

        De Australische klanten bezoeken Onze ingenieurs en de Australische klanten bezoeken

Contactgegevens
Wuhan Hans Goldensky Laser System Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Tina

Tel.: 86-27-8792-5937

Fax: 86-27-8792-5936

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)