Thuis

Qingdao Aoshuo CNC Router Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
De Routerco. van Qingdaoaoshuo CNC, Ltd is één gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop, de dienst als één van de belangrijkste producten van high-tech enterprise.the met inbegrip van: De Snijmachine van de vezellaser, de Machine van het Laserlassen, en de houtbewerking, de houten deuren, kabinetten, de reclame, de ambachtgiften, de architecturale modellen, elektronika, CAD/CAM industriële vorm, techniekdecoratie, embleemtekens, en andere industrieën, hebben de reeks van productendiversiteit van voordeel gevormd.

 

Zoals zich specialiseert in de productie van CNC materiaalvervaardiging, gingen wij ISO9001 over: de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en de Europese Unie de veiligheidscertificatie van Ce.

 

Wij bieden van ganser harte klanten de goede naverkoopdienst aan, met inbegrip van productontwerp, productinstallatie, product opleiding, productonderhoud, enz. Voorzie klanten van belangrijke technologie, kwaliteit en betrouwbare producten en de volledige technologieoplossingen, de achtervolging van maximumklantentevredenheid is ons de dienstprincipe.

 

De Routerco. van Qingdaoaoshuo CNC, Ltd Producten is verdeeld om grote steden in het land, de productenuitvoer naar Europa en de Verenigde Staten, Rusland, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en andere landen en regio's te erkennen, en met zijn uitstekende kwaliteit, wonnen de goede prestaties en de prima dienst de goedkeuring van de klanten.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

van de Routerco. van Aoshuo CNC van 2004, is Ltd één gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop, de dienst als één van de high-tech onderneming.

Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Fabrikant

Merken : Aoshuo, Baolong CNC

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 280-500

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Aoshuo CNC Router Co., Ltd. Certificaten China Qingdao Aoshuo CNC Router Co., Ltd. Certificaten China Qingdao Aoshuo CNC Router Co., Ltd. Certificaten China Qingdao Aoshuo CNC Router Co., Ltd. Certificaten